Redmi telefonok Renderképek a Redmi 13C-ről

2023 szeptember 29

0

Renderképek a Redmi 13C-ről

A kiszivárgott renderképek szerint, a Redmi 13C a hátlapján egy 50 MP-es főkamerát, és két további kamerát találhatunk. A kijelző alatt a szelfikamerának, egy vízcsepp alakú notch-al rendelkezik. A készülék kapott egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót is.

A telefont, legalább három színárnyalatban kínálják majd, melyek mindegyike, az alábbi képeken látható. Van egy fekete, egy kék és egy világoszöld. A Redmi marketing osztálya kétségtelenül valami izgalmas nevet fog adni nekik.

Renderképek a Redmi 13C-ről Renderképek a Redmi 13C-ről Renderképek a Redmi 13C-ről

Most, hogy a Redmi 13C kiszivárogtatása hivatalosan is elkezdődött, valószínűleg hamarosan további részletek is kiderülnek majd, a telefon a specifikációjáról.

Ez érkezhet akár újabb szivárogtatások, akár különféle tanúsítványok és benchmark megjelenések révén. Bár ezek még nem történtek meg, ettől függetlenül feltételezhető, hogy ennek a modellnek a bejelentése még nem fog túl hamar megtörténni. Talán az év vége felé mutatják majd be, akárcsak elődjét.

Emlékeztetőül:

A Redmi 12C, először tavaly decemberben jelent meg kínában, majd márciusban került indiába. Most kiszivárogtak az első renderképek a hamarosan megjelenő Redmi 13C-hez, és nem meglepő módon ez lesz a Redmi 12C utódja.

A Redmi 12C 6,71 hüvelykes LCD-képernyőjével, MediaTek Helio G85 SoC-vel az élen, 3/4/6 GB RAM-mal, 32/64/128 GB tárhellyel, 50 MP-es elsődleges kamerával rendelkezik. A fő kamera mellett található egy mélységérzékelő, és a kijelző alatt egy 5 MP-es szelfikamera. 5000 mAh-s akkumulátort kapott, 10 W-os vezetékes töltés támogatással.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑