Samsung telefonok Samsung Galaxy S23 FE

2023 m√°jus 31

0

Samsung Galaxy S23 FE

Ebben a h√≥napban, a Samsung Galaxy S23 FE kor√°bbi megjelen√©sre sz√°m√≠that. Az S23 csal√°d elad√°sai jelentŇĎsen visszaestek. Legal√°bbis, a Twitteren kisziv√°rogtatott √ļj jelent√©s szerint. A pletyk√°k szerint, a koreai c√©g z√°szl√≥shaj√≥-t√≠pus√ļ term√©kcsal√°dj√°nak elad√°sai, a teljes m√°sodik negyed√©vben (√°prilist√≥l j√ļniusig) 20%-kal alacsonyabbak lesznek, a Galaxy S22 sorozat tavalyi elad√°saihoz k√©pest.

√ögy tŇĪnik, hogy ez az „√°ltal√°nos fogyaszt√≥k” √°ltal v√°rtn√°l alacsonyabb keresletre vezethetŇĎ vissza. A korai alkalmaz√≥k m√°rciusig, mind megv√°s√°rolt√°k vadonat√ļj k√©sz√ľl√©keiket. Ezut√°n l√°that√≥an nem sokan akartak belev√°gni, a Samsung leg√ļjabb √©s legjobb k√©sz√ľl√©k√©be.

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE

Ez, nyilv√°nval√≥an t√°vol √°ll az ide√°list√≥l, √©s √°ll√≠t√≥lag ez k√©sztette a Samsungot arra, hogy elŇĎremozd√≠tsa a Galaxy S23 FE piacra dob√°s√°t. Most a pletyk√°k szerint, ez a modell a Samsung Galaxy Z Fold5 √©s Flip5 elŇĎtt √©rkezik a piacra. Ezeknek a modelleknek a bemutat√≥ja √°ll√≠t√≥lag j√ļliusra v√°rhat√≥, a megjelen√©s√ľk pedig augusztusra.

Ha ez a pletyka beigazol√≥dik, a Galaxy S23 FE megjelen√©s√©t j√ļliusban, vagy tal√°n m√©g kor√°bban l√°thatjuk. A mitikus telefonr√≥l m√°r h√≥napok √≥ta hallhatunk pletyk√°kat.

√Āll√≠t√≥lag, a specifik√°ci√≥ban csak n√©h√°ny apr√≥s√°gon v√°ltoztattak, ez√©rt a Galaxy S23 p√°nzt√°rabar√°t v√°ltozata lesz. √ćgy, a k√©sz√ľl√©k a szok√°sosn√°l r√∂videbb fejleszt√©si idŇĎszakot ig√©nyel.

Ez egyelŇĎre, csak egy meg nem erŇĎs√≠tett pletyka. Ha m√°r sz√≥ba ker√ľlt, a Galaxy S23 FE-rŇĎl eddig √ļgy h√≠rlik, hogy minden r√©gi√≥ban Samsung Exynos 2200 SoC-t, 50 MP-es fŇĎ kamer√°t, 4500 mAh-√°s akkumul√°tort, 6/8 GB RAM-ot √©s 128/256 GB t√°rhelyet tartalmaz. A h√≥nap elej√©n azt pletyk√°lt√°k, hogy „h√≥napokkal azut√°n” √©rkeznek meg az √ļj √∂sszehajthat√≥ eszk√∂z√∂k. √ćgy most √ļgy tŇĪnik, hogy a dolgok dr√°maian megv√°ltoztak ezen a t√©ren.

Azt, hogy milyen csengŇĎhangokat tal√°lunk majd Samsung Galaxy S23 FE telefonokon, egyelŇĎre m√©g nem tudjuk. FeltehetŇĎen a szok√°sos Samsung csengŇĎhangok valamilyen √°tdolgozott v√°ltozatait kapjuk.

Forr√°s
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ