Samsung telefonok Samsung logo

2023 oktĂłber 21

0

Samsung Galaxy S24 sorozat kijelző specifikációk

Egy jó hírű forrásból származó, A Samsung Galaxy S24 sorozattal kapcsolatos kiszivárogtatásról szóló új jelentés azt sugallja, hogy a vállalat a Galaxy S24, S24+ és a 24 Ultra, közel ugyanolyan kijelzőket kapnak. Úgy tűnik, a koreai technológiai óriás úgy döntött, hogy a legújabb és legjobb technológiáját, mindhárom modellbe beépíti. És, nem csak az Ultrába, ahogy az a korábbi években megszokott volt.

Az X-en (korábbi nevén Twitteren) megjelent bejegyzésből kiderül, hogy mindhárom modellben LTPO, M13 kijelzők lesznek, 2500 nites csúcsfényerővel. Eddig csak az Ultra tagok rendelkeztek LTPO panelekkel, és tudtak nagyobb fényerőt elérni.

A következő generáció számára az egyetlen különbség, a vaníliás Galaxy S24 kijelző felbontásában, és nyilvánvalóan a három eltérő kijelzőméretében lesz.

Ez azt jelenti, hogy a változó frissítési ráta végre nem csak az Ultra modelleken lesz elérhető. A 2500 nites csúcsfényerő pedig valószínűleg arra utal, hogy a panelek képesek növelni a fényerőt HDR-kompatibilis tartalmak lejátszásakor. Ennek ellenére ez az érték, elég lenyűgöző.

Ez egy örvendetes változás a gyártó stratégiájában, mivel a Galaxy S24 és S24+ továbbra is zászlóshajónak számít, így ha ezt az elképzelést megtartja a Samsung, akkor az S24-es szériával a legjobbat fogja kínálni a világon. Főként úgy, hogy a Samsung Galaxy S24 kamerájáról, még korábban kiszivárgott információk is elég bíztatóak.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑