Huawei telefonok Szeptember 29-tŇĎl kaphat√≥ a Huawei P50

2021 szeptember 29

0

Szeptember 29-tŇĎl kaphat√≥ a Huawei P50

Szeptember 29-tŇĎl kaphat√≥ a Huawei P50

Huawei P50

Mindenki hallott már arról, hogy a kínai gyáróriás, a Huawei több kérdésben is összeveszett az amerikai kormánnyal.

Az Egyes√ľlt √Āllamok √°ltal, a Huaweire vonatkoz√≥ sz√°mos tilalom, m√©g mindig jelentŇĎsen befoly√°solja a Huawei okostelefon-√ľzlet√°g√°t. Mondhatni, hogy az olcs√≥ telefonok k√∂zt legnagyobbnak sz√°m√≠t√≥ Huawei, nem csak elvesztette vil√°gelsŇĎs√©g√©t, de gyakorlatilag bele is roppant a kereskedelmi embarg√≥ba.

Igaz, a gy√°rt√≥ saj√°t fejleszt√©sekkel ker√ľlte ki azokat a szolg√°ltat√°sokat, amelyektŇĎl a kereskedelmi szigor√≠t√°sok miatt elesett, Amerik√°ban √©s Eur√≥p√°ban a Google szolg√°ltat√°sok hi√°nya miatt, az idŇĎszakot megelŇĎzŇĎ elad√°sokhoz k√©pest, a t√∂red√©k√©re esett vissza a mobilok √©rt√©kes√≠t√©se.

A Huawei telefonok fejleszt√©se, azonban nem √°llt meg. A K√≠n√°ban tov√°bbra is n√©pszerŇĪ telefonm√°rka j√ļliusban √ļjabb, a Huawei P50-es sorozattal jelent meg a piacon.

A P50 Pro m√©g Augusztus 12-√©n ker√ľlt a piacra, Szeptember 29-√©n pedig, a Huawei P50 lesz el√©rhetŇĎ a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra.

Az indul√°skor a v√°llalat megerŇĎs√≠tette, hogy ennek a sorozatnak, processzor tekintet√©ben k√©t verzi√≥ja lesz. Az egyik a Kirin 9000 SoC modell, valamint a Snapdragon 888 4G modell. A c√©g azt is megerŇĎs√≠tette, hogy a P50-es z√°szl√≥shaj√≥b√≥l, csak kis darabsz√°mot √©rt√©kes√≠tenek.

K√≠n√°b√≥l √©rkezett legfrissebb jelent√©sek szerint, a P50-est a Snapdragon 888-as lapkak√©szlettel gy√°rtott√°k, azonban csak 4G modem ker√ľl a telefonba.

A Huawei P50¬†h√°rom sz√≠ns√©m√°val, √©s k√©tf√©le h√°tt√©rt√°rral rendelkezik. Az egyik verzi√≥ a 8 GB RAM + 128 GB h√°tt√©rt√°rral rendelkezik, amely kb 694 doll√°r√©rt lesz el√©rhetŇĎ. A m√°sik v√°ltozat 8 GB RAMmal + 256 GB h√°tt√©rt√°rral rendelkezik, amely kb. 773 dollr√°os √°ron el√©rhetŇĎ.

Fontos megjegyezni, hogy a Huawei P50-en található Snapdragon 888 nem az 5G verzió. A Huawei P50 a Qualcomm Snapdragon 888 SoC speciális 4G verziójával érkezik.

A Huawei vez√©rigazgat√≥ja, Yu Chengdong szerint, az amerikai korl√°toz√°sok miatt a v√°llalatnak nem volt m√°s v√°laszt√°sa. Ezenk√≠v√ľl a Huawei m√°s 5G chipjei is, csak 4G-k√©nt mŇĪk√∂dhetnek.

A c√©g azt √°ll√≠tja, hogy a Huawei maximaliz√°lta a 4G-s chip erej√©t. √Čd b√°r ez egy 4G-s chip, de Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen a kommunik√°ci√≥s sebess√©ge ugyanolyan j√≥, mint az 5G- processzor√©.

Huawei P50 adatok

Ami a specifik√°ci√≥t illeti, a P50 6,5 h√ľvelykes k√©pernyŇĎt haszn√°l, amely t√°mogatja a 90 Hz-es k√©pfriss√≠t√©si frekvenci√°t. Ez az okostelefon be√©p√≠tett 4100 mAh-s akkumul√°torral √©rkezik, amely t√°mogatja a 66 W-os vezet√©kes gyorst√∂lt√©st. A P50-es s√ļlya 181 gramm, a telefon vastags√°ga mind√∂ssze 7,92 mm.

√Črdemes megjegyezni, hogy a Huawei P50 Standard Edition elsŇĎk√©nt kapja a HarmonyOS 2.1 oper√°ci√≥s rendszert, amelyet kiz√°r√≥lag a Snapdragon 888 processzorra optimaliz√°ltak.

Ezen t√ļlmenŇĎen, b√°r nem t√°mogatja az 5G h√°l√≥zatokat, Yu Chengdong egyszer azt mondta, hogy a Huawei P50 sorozat√ļ mobiltelefonok m√©g mindig jobb energiafogyaszt√°st √©s kommunik√°ci√≥s teljes√≠tm√©nyt √©rhetnek el a 4G+WiFi 6+AI technol√≥gia r√©v√©n.

Forr√°s:
gizchina.com
huawei.com
Ugrás a tetejére ‚ÜĎ