Vivo telefonok Vivo X90

2022 november 20

0

Vivo X90 sorozat hírek

Reklám

A vivo November 22-én mutatja be Kínában, az X90 sorozatot. Ez a sorozat, várhatóan három modellből áll majd. A vaníllából, amely az alap típus, a Pro, és Pro+-ból. A vivo X90 Pro+ valószínűleg a frissen bejelentett Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletet kapja, míg az alap változat a pletykák szerint, Dimensity 9200 chippel készül. Ezeket a híreket a vivo hivatalosan is megerősítette.

Vivo X90

Vivo X90

A vivo, egyetlen modell nevét sem említette konkrétan. De, azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az X90-nél lesz a Dimensity 9200 a motorháztető alatt, hiszen ezt az okostelefont a közelmúltban megtalálták a Geekbench-en, Android 13-al és 12 GB RAM-mal. Az X90 Pro-t, a Snapdragon 8+ Gen 1 hajthatja meg.

Ezenkívül a vivo megerősítette azt is, hogy az X90 sorozat 50 MP-es Sony IMX758 kamerát tartalmaz majd. A vivo által megosztott képen, amelyen a “két független portrélencse túlmutat” szöveg látható, egy X90 okostelefon hátulja látható, négy kamerával. A jobb felső sarokban pedig, egy periszkópkamera.

A vivo nem említette az okostelefon nevét, de valószínűleg a vivo X90 Pro+. A kamerasziget jobb oldalán, a LED vaku alatt, látható néhány kamera specifikáció.

A vivo által a hivatalos honlapján megosztott néhány képen korábban kék, piros és fekete színben volt látható az X90 sorozat. A piros és fekete modellek műbőr hátlappal rendelkeznek.

Alapos vizsgálat után az is észrevehető, hogy a fekete és piros színű okostelefonok periszkóp egységekkel rendelkeznek, míg a kék színű telefonok nem. A kameraszigete is másképp néz ki, és a kamerák jobb oldalára írt specifikációk is. Feltételezhető, hogy a kék színű okostelefon az X90, míg a másik kettő az X90 Pro és az X90 Pro+ (vagy csak a Pro+).

Az X90 azonban, mindhárom színben elérhető lesz. Ennek ellenére mindhárom okostelefon a ZEISS algoritmusával és T* bevonattal érkezik. A vivo azt is megerősítette, hogy az X90 sorozat V2 chippel érkezik.

Mivel a bemutató eseményig még két nap van, a vivo várhatóan többet fog elárulni a Vivo X90 sorozatról, hogy felkeltse a hírverést.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑