Mobil hírek Volla Phone X23 nem használja a Google ökoszisztémáját.

2023 február 28

0

Volla Phone X23 a telefon két operációs rendszerrel

Reklám

A Hallo Welt Systeme, a nyílt forráskódú technológia fejlesztésére szakosodott német vállalat, nemrégiben piacra dobta Volla telefonvonalának új kiegészítését, a Volla Phone X23-at.

Ez az okostelefon a legújabb olyan okostelefon-modell, amely nem használja a Google ökoszisztémáját, és nyílt forráskódú operációs rendszerrel büszkélkedhet. Ez a megoldás, a felhasználóknak sokkal nagyobb irányítást biztosít, az eszközük felett.

Az ügyfelek, a telefon két verziója közül választhatnak. Az egyikben, telepítve van a Volla operációs rendszer, a másikban pedig az Ubuntu Touch. A Volla Phone X23 522 eurós áron előrendelhető.

A tervek szerint, 2023 májusában kezdődnek a szállítások. A telefon Volla OS verziója kompatibilis a legtöbb Android-alkalmazással, míg az Ubuntu Touch nem.

Volla Phone X23 specifikáció

A Volla Phone X23-as Ubuntu touch, és Volla OS rendszerrel jelenik meg.

Volla telefon X23

A Volla Phone X23, MediaTek Helio G99 lapkakészlettel van felszerelve. 4 GB RAM-mal, és 64 GB belső flash memóriával rendelkezik. 6,1 hüvelykes HD+ képernyője 1560 x 720 pixel felbontású, és nagyszerű vizuális élményt nyújt.

Ezenkívül, 16 MP-es előlapi kamerával rendelkezik. Dupla hátsó kamerát kapott (48 MP és 8 MP) a kiváló minőségű fényképek, és videók rögzítéséhez.

Az okostelefon, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. 30 W-os vezetékes töltéssel és 15 W-os vezeték nélküli töltési lehetőséget kapott. A telefon mérete 160,9 x 80 x 12,2 mm, súlya 270 gramm.

Specifikációi mellett, a Volla Phone X23 egy masszív okostelefon is. A készülék megfelel, a MIL-STD-810H katonai szabványnak is. Ez azt jelenti, hogy tartós, és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, eséseknek és rezgéseknek.

A mobiltelefon víz- és porvédelemmel is rendelkezik (IP68), ami növeli az általános tartósságot. Sőt, az X23 akkumulátora könnyen cserélhető speciális szerszámok használata nélkül.

A készülék, egy izgalmas újdonság a Volla Phone telefonvonalhoz. Alternatívát kínál a felhasználóknak, a Google ökoszisztémáját használó okostelefonokkal szemben. Tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik olyan eszközt keresnek, amely több lehetőséget arra, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást, az okostelfonunk felett.

Ez a mobiltelefon robusztus kialakításával, lenyűgöző specifikációival és elfogadható árával, azok közé a mobiltelefonok közé tartouik, amelyek megvásárlását mindenképp érdemes megfontolni.

Forrás
Ugrás a tetejére ↑