nubia telefonok ZTE Nubia Red Magic 6

2021 március 10

0

ZTE Nubia Red Magic 6, 18 GB RAMmal!

ZTE Nubia Red Magic 6 Transparent edition

ZTE Nubia Red Magic 6 Transparent edition

Sokan szerelmesek a gamertelefonokba, aminek meg van a maga oka. Nem csak a játékra, de hétköznapi használatra is vásárolják ezeket a telefonokat, mert a hardveres felépítésüket tekintve sokkal erősebbek az átlagos telefonoknál. Emiatt, jóval később kezdenek el lassulni.

A ZTE Március 4-én jelentette be az új Nubiát, a Red Magic 6-ot, a honlapjukon pedig Március 15-re jelzik a megjelenést.

A Red Magic 6-ot, 6.8 hüvelykes AMOLED képernyővel szerelik. A kijelző érintésérzékenysége 400 Hz-es lesz, A telefon tokozása alumínium, a hátlap pedig szintén üveg lett. Az üvegfelületek védelméről még nincs információ, de várható, hogy Gorilla Glass 6 védelmet kapnak.

ZTE Nubia Red Magic 6-ot

természetesen a leggyorsabb Qualcomm Snapdragon 888-al szerelik. A chipsetben pedig, egy nyolcmagos Kryo 680-as processzor található. A nyolc magból egy, 1,85 GHz-en, 3 mag 2,42 GHz-en, és 4 mag pedig 1,8 GHz-en fut. A grafikai megjelenítésért egy Adreno 660-as grafikus processzor felel.

Memória terén nem sokat szórakoztak a ZTE-nél. Igény, vagy zsebmérettől függően 4 konfigot választhatsz magadnak. Ezek 128GB/12GB RAM, 256GB/12GB RAM, 256GB/16GB RAM, 512GB/18GB RAM

Láthatod, hogy a legkevesebb memóriával szerelt változat is 12Gb RAM-ot ad, amivel a mai, de nem gémer kategóriájú PRO telefonok között is megállja a helyét. Ha ez viszont nem lenne elég valakinek, a ZTE Nubia Red Magic 6 DAO-t megvásárolhatja akár 18Gb RAM-mal is.

A telefon, beépített hűtőventilátorral rendelkezik

hiszen egy ilyen teljesítményű hardver már lényegesen komolyabb hűtést igényel és nem is akármilyet. A ventilátor, típustól függően percenként 18, vagy akár 20 ezres fordulatszámon pörög, hogy a megfelelő mennyiségű levegőt szállíthassa.

Ugyanígy a beépített akkumulátor teljesítménye sem azonos. Az alapverzióban, csupán egy db 5050 mAh-és akkut találunk, de a PRO verzióban már két akku van, amelyek együttes kapacitása 4500 mAh. Míg az alapváltozatot csak 66 watton, addig a PRO változatot már 120 watton töltheted. A telefon támogatja a Quick Charge 5-ös töltési szabványt.

A fényképezésre viszont, nem fordítottak túl nagy  energiát. A hátlapon elhelyezett főkamera egy 64MP-es f/1.8-as rekeszértékű kamera került egy széles látószögű, 26mm-es fókusztávolságú lencsével. Másodlagos kameraként egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerát kapun f/2.0-ás rekeszértékkel és 120 fokos látószöggel. A harmadik kamera egy 2Mp-es makrókamera lett. Ezek mellé egy LED-es vaku került. Szelfizni egy 8MP-es, széleslátószögű kamerával lehet.

A Red Magic 6-ot kínában kb 600 dolláros áron, a PRO-t kb 680 dolláros áron, a DAO-t vagyis a legbrutálabb verziót pedig, 1120 dolláros áron lehet előrendelni.

Ja! És lesz belőle egy Transparent Edition is. Ezt a telefont láthatod, a cikkhez mellékelt képeken.

Forrás:
Redmagic.gg
gsmarena.com




Ugrás a tetejére ↑